De første 100 flasker

Det er i dag 18 dage siden, jeg modtog min første champagnelevering fra Gaston Chiquet. Der er sket en masse, og jeg har nu fået solgt de første 100 flasker. Samtidig har jeg har fået rigtig meget positiv respons. Både på champagnerne, men også på selve fritidsprojektet med at importere champagne.

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde regnet med, men jeg er meget glad for at have afsat så mange flasker alllerede. 

I dag har jeg taget en halv fridag, for at ordne flere opgaver i mit lille firma.

Dagen startede med at, jeg havde besøg af Fødevarestyrelsen. Man skal nemlig være registreret hos dem, når man sælger fødevarer, herunder også champagne. Besøget viste sig, at være en rigtig god oplevelse, hvor jeg fik god vejledning. Faktisk tror jeg, at jeg havde flere spørgsmål, end hvad han havde til mig. Rigtig god service.

Ved frokosttid havde jeg en aftale på en lokal restaurant på Frederiksberg. Jeg havde lavet en aftale omkring, at kigge forbi med et par af mine champagner, for at de kunne se, om det måske var noget, de ville have på deres vinkort. Dejligt lille møde, hvor vi fik smagt et par champagner, og hvor der var ros til champagnerne. Derudover også en lille ordre på flasker til smagsprøver. Krydser fingre for de også falder i god smag, og at de kan blive en fast samarbejdspartner.

Slutningen af eftermiddagen stod på første levering til en vinbutik ligeledes på Frederiksberg. Jeg har tidligere besøgt butikken med et par smagsprøver, og vi havde en god snak. Nu har butikken så afgivet første ordre, og Gaston Chiquet er snart at finde på hylderne.

Efter endnu en dejlig dag med mit fritidsprojekt nyder jeg, at det er kommet rigtig fra start. Samtidig får jeg også lidt af resterne fra dagens smagning, et dejligt glas Gaston Chiquet Rosé.

Rose’en er lavet på 30% Chardonnay, 30% Pinot Noir & 40% Pinot Meunier. Basisvinen er fra 2012, og den iblandede rødvin er fra 2009. Den smagte flaske er disgorged januar 2017.

Farven er flot rød-orange.

Der er en duft af hindbær, grønne jordbær, æble og citrus.

Dejlig syre i smagen med noter af røde bær, grønne jordbær, æble og fersken.

En champagne der helt sikkert vil gøre sig rigtig godt en varm sommerdag i solen. Dog egner den sig også ganske fint til en kold regnvåd tirsdag aften :)

Capture3PNG

20171128_144113jpg

20171128_144157jpg

20171128_144316jpg

20171128_144339jpg